24.000 chemische stoffen kunnen uw fleswater bederven

 

Kraanwater is geenszins iets om naar te reiken bij het zoeken naar een optimale gezondheid bereiken (klik hier om te zien waarom dat zo is).

Maar helaas, is het gemeenschappelijke alternatief van gebotteld water niet echt veel beter. Niet alleen door de enorme hoeveelheid plastic gebruikt om water in flessen te produceren,  maar onderzoek heeft duizenden gezondheid beschadigende chemicaliën gevonden verborgen in het water.

Duitse onderzoekers hebben hormoonverstorende chemicaliën (EDC) in water flessen ontdekt die een ongunstige invloed hebben op de ontwikkeling en voortplanting. In feite zijn er 24.520 verdachte chemicaliën gevonden die aanwezig zijn in 18 verschillende fleswater merken die funest kunnen zijn voor uw gezondheid.

Deze hormoon ontregelende chemicaliën kunnen interfereren met het hormonale systeem, en kunnen kanker tumoren, geboorteafwijkingen, cardiovasculaire aandoeningen, metabole stoornissen en zoals eerder vermeld, andere ontwikkelingsstoornissen veroorzaken.

 

Volgens de studie samenvatting:

“Een toenemend aantal in vitro studies meldt de aanwezigheid van EDC’s in gebotteld water. Met eerdere studies gericht op oestrogeniciteit, levert het huidige werk het bewijs voor een bijkomende besmetting met steroïde-receptor antagonisten. We hebben anti-oestrogenen en anti-androgenen in het merendeel van de geanalyseerde gebotteld water producten geconstateerd. Bovendien, was de antagonistische activiteit zeer krachtig. Een equivalent van 3,75 ml gebotteld water bevatte geremd oestrogeen en androgeen receptor door tot respectievelijk 60 en 90%.

Flessen water uit zes verschillende landen bleek oestrogene, anti-oestrogene en anti-androgene (deze studie), evenals androgene, progestagene en glucocorticoïd-achtige stoffen te bevatten. Dit demonstreert dat een populaire drank besmet is met diverse werkende EDC’s.”

De oplossing is simpel: drink minder mineraalwater. Door het minder drinken van water in flessen en te kiezen voor een hoge kwaliteit water filtratie-systeem (waarschijnlijk omgekeerde osmose), zou u:

Geld besparen door het vermijden van het betalen van een 2,000% toeslag voor een bijna gratis bron.

Uw gezondheid sparen door minder blootstelling aan chemicaliën, potentieel schadelijk voor de gezondheid (ervan uitgaande dat je een water filtratie-systeem hebt gekocht).

De planeet sparen en niet bijdragen aan de enorme plastic eilanden die het oceaan leven bedreigen.

Stoppen met het ondersteunen van industrie leiders zoals Nestlé die geloven dat water moet worden geprivatiseerd.

Met dank aan onze bron: WorldUnity.me

VoorkomenIsBeterDanGenezen.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s