Big Pharma en hun klokkenluiders -2

‘Bought’ is een documentaire van anderhalf uur die onlangs een maand lang gratis te zien was op het internet. Nu kun je het eerste half uur nog zien via de link die onderaan het artikel staat.

Er zijn diverse artsen aan het woord, maar ook mensen uit de farmaceutische industrie die er uiteindelijk door gewetensnood voor hebben gekozen om klokkenluider te worden. Hoe het dan met je afloopt kun je wel raden. Je raakt alles kwijt, van geld tot huis en van carrièrekansen tot familieleden en vrienden. De mensen die eerlijk in het leven staan en zich bekommeren om andere mensen, dieren, natuur en de gezondheid van de planeet in z’n algemeen maken het allemaal mee.  Het is maar waar je je kennis en intuïtie aan wilt wijden. Niets nieuws onder de zon, wat dat betreft.

De meest gehoorde ‘klacht’ is: ‘we kunnen er toch niets tegen doen’. En zolang we dat maar met een grote meerderheid blijven roepen, zal dat ook zo zijn. Zoals ik in het vorige artikel (deel 1) al schreef: we leven nu in een tijd waarin de waarheid op alle vlakken naar boven komt drijven. Een nieuw tijdperk waarin bedrog, deceptie, leugens, intriges en corruptie in een vangnet van transparantie en hoger bewustzijn zullen worden gevangen en uiteindelijk zullen worden vermorzeld. Het internet was ‘uitgevonden’ om totale controle over de mensheid te krijgen, maar zo’n mensonterend plan zal zich uiteindelijk tegen je keren. Wanneer we het internet niet hadden, waren er vele video’s niet onder onze aandacht gebracht, want de gecontroleerde media mogen dit soort documentaires niet vertonen aan het echte grote publiek en ook daar kiezen ze zelf voor. Ook zij zijn ‘Bought’.

Als ik terugkijk naar de artikelen van de afgelopen week zie je direct het grote plaatje. Chemtrails, genetische gemanipuleerd voedsel (GMO’s) en dstruisvogelse farmaceutische industrie. Wat verder terugkijkend zie je de bankmaffia, de elite, oorlogen om de macht en de politieke misstanden allemaal op een rijtje staan. Niet iets om vrolijk van te worden, maar mijns inziens zéker niet iets om je hoofd van weg te draaien en struisvogelpolitiek te gaan bedrijven. In plaats daarvan kunnen we beter die struisvogelkoppen bij elkaar steken  en met elkaar gaan kijken wat we kunnen doen om een gezondere wereld te creëren, voor nu en voor ons nageslacht. Zoals in de film ‘Bought’ wordt gesteld dat je zelf uit de driehoek van het grote geld kunt stappen. Overheid –>  Big food –>  Big Pharma   –> Overheid, etc. Het is de moeite waard om dit even te bekijken.

Als je op You Tube zoekt kun je -op dit moment nog althans, zag ik-  de hele film bekijken, maar ik heb het vele mooie werk van de makers willen respecteren dus ik zal daar zelf geen link naar toe plaatsen. In plaats daarvan hebben mijn collega Bob Kukler (o.a. filmmaker) en ik een montage gemaakt van zo’n achttien minuten met een aantal belangrijke statements eruit en we hebben deze voor je vertaald en ondertiteld in het Nederlands. Het is belangrijk genoeg om dat te delen.

Mocht je de film in het Engels willen zien, kun je deze 30 minuten bekijken, of aanschaffen op DVD of in boekvorm. Voor geïnteresseerden heb ik onder de vertaalde video-montage een aantal links staan waar je terecht kunt.

Blijf wakker, en bepaal zelf of je er moeite mee hebt dat we ‘GEKOCHT’ zijn; kijk hier naar de montage van ‘BOUGHT’.

Kijk hier naar de eerste 30 minuten (ENG)

Met dank aan onze bron: IrmaSchiffers2014.wordpress.com

VoorkomenIsBeterDanGenezen.com

Plaats een reactie