22 voordelen van kokosolie

Wil je een beetje gezonder leven?

Wist je dat daar geen dure of dure producten voor nodig zijn?

U kunt zelfs een gewoon huishoudelijk artikel gebruiken om een ​​beetje gezonder te worden. Dit geweldige item is niemand minder dan kokosolie.

Ja, kokosolie heeft veel gezonde toepassingen omdat het echt zo goed voor je is.

Dus als je geïnteresseerd bent in hoe kokosolie je gezondheid kan verbeteren, lees dan verder.

Gezondheidsvoordelen van kokosolie:

1. Kokosolie doodt Candida

Heb je ooit gehoord van candida? Wel, het is een vervelende kleine toestand waardoor je je overal slecht van kunt voelen. Het is eigenlijk een overgroei van gist in je hele lichaam.

Maar het goede nieuws is dat kokosolie kan helpen candida te bestrijden. Hoewel, je moet je dieet aanpassen om ook te helpen de hoeveelheid gist in je lichaam laag te houden, het consumeren van kokosolie kan helpen.

2. Kokosolie voegt vocht toe aan je huid.

Ik gebruik zelf kokosolie om deze exacte reden. Kokosolie is een organische en zeer goedkope huidbevochtiger.

Dus je legt er gewoon wat van in je hand, wrijf het totdat het een vloeistof wordt, en dan smeer je het over je huid. Het voegt vocht toe en laat tegelijkertijd je huid gloeien.

3. Kokosolie vermindert cellulitis.

De meeste vrouwen hebben cellulitis en worden daar niet bepaald blij van. Dit voordeel van kokosolie heeft gemengde beoordelingen, maar als je je cellulitis op een organische manier wilt kwijtraken, dan is het misschien het proberen waard.

Kortom, cellulitis is slechts een laag klonterig vet. Je kunt kokosolie op die plekken wrijven en sommigen zeggen dat het die vetlaag zal verwijderen.

4. Kokosolie minimaliseert rimpels.

Vecht je tegen rimpels? Wilt je ervan afkomen zonder dure of schadelijke chemicaliën te gebruiken? Dan is kokosolie precies wat je nodig hebt.

Kokosolie is geweldig voor anti-aging omdat het vol zit met antioxidanten. Dit helpt je ​​lichaam te reinigen, waardoor tekenen van veroudering worden verminderd. Je kunt ook kokosolie op je rimpels wrijven en het kan ook de zichtbaarheid ervan verbeteren.

5. Kokosolie behandelt UTI’s en nierinfecties.

Omdat kokosolie zoveel antischimmel- en antibacteriële eigenschappen heeft, zou het geen verrassing moeten zijn dat het goed werkt om een ​​einde te maken aan UTI’s en nierinfecties.

Dus je hoeft alleen maar kokosolie te consumeren en dan de antioxidanten in staat te stellen hun werk te doen door je lichaam te reinigen en het van elke infectie te ontdoen.

6. Kokosolie helpt bij ontstekingen en artritis.

Vecht je met pijnlijke gewrichten? Heeft u een ontsteking in uw lichaam in de vorm van artritis? Als dat zo is, dan kan kokosolie precies zijn wat je nodig hebt.

Gewoon kokosolie op die pijnlijke plekken wrijven. De krachtige antioxidanten gaan direct aan het werk op die pijnlijke plekken in uw lichaam.

7. Kokosolie helpt je hormonen.

Zoveel mensen worstelen tegenwoordig met onevenwichtige hormonen. Het is vanwege het voedsel dat we eten en de producten die we gebruiken die gevuld zijn met chemicaliën die bepaalde hormonen in ons lichaam imiteren en ervoor zorgen dat alles uit de gratie raakt.

Nou, als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om uw hormonen in evenwicht te brengen, overweeg dan meer kokosolie in te nemen. Je zult er versteld van staan ​​hoe gezonde vetten je lichaam daadwerkelijk weer in balans kunnen brengen.

8. Kokosolie helpt met de spijsvertering.

Heeft u moeite met het goed verteren van uw voedsel? Het kan nogal ellendig zijn, toch? U hoeft niet langer naar de drogisterij te gaan en medicijnen te kopen die u darmstelsel moeten stimuleren om uw voedsel sneller door uw systeem te krijgen.

Probeer in plaats daarvan meer kokosolie in te nemen. Je lichaam moet meer calcium en magnesium kunnen absorberen, en dat is precies wat kokosolie voor je kan doen.

9. Kokosolie bleekt tanden.

Nogmaals, ik gebruik zelf kokosolie op deze manier. We willen allemaal een wittere glimlach, maar we willen niet altijd die over-the-counter producten gebruiken die duur zijn en schadelijk voor je tanden kunnen zijn.

Dus in plaats daarvan, probeer eens je tanden te poetsen met kokosolie of gewoon kokosolie in je mond laten rondgaan, oftewel oilpulling.

Oilpulling heeft veel voordelen, maar een groot voordeel wat ik heb ontdekt is dat het een mooie glimlach op een natuurlijke manier creëert.

10. Kokosolie verhoogt energie.

Omdat kokosolie goed is voor je spijsvertering en je metabolisme ook kan stimuleren, is het geen wonder dat dit je energie daadwerkelijk kan verhogen.

Maar het is niet een van die energiehoogtes die volgt op een harde crash. In plaats daarvan krijgt je een langere boost van energie zonder dat er een crash optreedt.

11. Kokosolie verbetert het geheugen.

Vindt u het moeilijker om bepaalde dingen te onthouden? Ik weet dat ik het doe. Het kan behoorlijk moeilijk zijn om veel stress te hebben en alles te onthouden.

Maar wat als u een biologisch product zou kunnen gebruiken dat uw geheugen echt helpt? Nou, kokosolie is precies dat.

12. Kokosolie voorkomt osteoporose.

Omdat veel vrouwen ouder worden, vechten ze tegen osteoporose. Dit is waardoor je botten broos worden en ze kunnen gemakkelijker breken.

Welnu, bij het nuttigen van meer kokosolie kan helpen deze toestand ook te bestrijden. Volgens studies hebben onze lichamen zogenoemde ‘vrije radicalen’, wat een van de belangrijkste oorzaken van osteoporose is. Bij gebruik van kokosolie helpen de antioxidanten ons lichaam te ontdoen van vrije radicalen, wat op zijn beurt osteoporose helpt voorkomen.

13. Kokosolie helpt bij diabetes type II.

We gaan later in dit artikel bespreken hoe kokosolie kan helpen bij het in balans brengen van je bloedsuikerspiegel en het kan je ook helpen om vet te verbranden.

Maar als u beide dingen doet, verbetert u uw type II diabetes. Daarom is kokosolie een geweldig product om te gebruiken als u lijdt aan dit type diabetes.

14. Kokosolie is een alternatieve haarconditioner.

In plaats van dure haarconditioners te kopen, koop je gewoon biologische kokosolie en masseer je deze door het natte haar. Daarna afspoelen. Het is een geweldige (en natuurlijke) manier om gezond haar te hebben.

15. Kokosolie als preventie en behandeling van kanker.

Er wordt aangenomen dat een ketogeen dieet een ding zou kunnen zijn dat kankerpatiënten daadwerkelijk zou kunnen helpen bij het herstellen van deze ziekte.

Nou, kokosolie produceert eigenlijk ketonen terwijl het wordt verteerd. Dit is waarom mensen geloven dat het kanker niet alleen kan voorkomen, maar ook potentieel kan genezen.

16. Kokosolie voorkomt hartaandoeningen en hoge bloeddruk.

Nogmaals, we weten dat kokosolie kan helpen om lichaamsvet te verminderen en ook uw bloedsuikerspiegel te verlagen. Deze twee dingen alleen zijn voldoende om hartaandoeningen te helpen voorkomen.

Maar ook als u een gezond hart heeft, betekent dit dat het niet zo hard hoeft te werken om bloed door uw systeem te pompen en daarbij ook nog eens uw bloeddruk verlaagt.

17. Kokosolie brengt bloedsuiker in evenwicht.

Gebalanceerde bloedsuikerspiegel is eigenlijk de sleutel tot veel dingen. Dit zal o.a. helpen uw risico op diabetes type II te verlagen.

Ook helpt het je om gewicht te verliezen. Wanneer de bloedsuikerspiegel van uw lichaam niet piekt, slaat uw lichaam geen vet op en kan het zelfs een hoger metabolisme aanhouden.

18. Kokosolie helpt vet te verbranden.

Dus zoals ik net zei, als je meer kokosolie binnenkrijgt, helpt het je bloedsuikerspiegel te reguleren, wat je lichaam ook helpt om vet te verbranden.

Er wordt echter ook aangetoond dat kokosolie kan helpen om langer het hongergevoel weg te houden, wat uiteindelijk ook je lichaamsvet kan verminderen.

19. Kokosolie helpt bij het opbouwen van spieren.

Je wilt vet verbranden, maar je bent ook gericht op het opbouwen van spieren. Als dat zo is, dan is kokosolie precies wat je zocht.

Dus niet alleen stabiliseert kokosolie de bloedsuikerspiegel, zorgt het voor een langer vol gevoel en verbrandt het vet van je lichaam, het geeft je lichaam ook wat het nodig heeft om ook mager spierweefsel op te bouwen.

20. Kokosolie voorkomt tandvleesaandoeningen.

Maak je je zorgen over je glimlach? Wat ik bedoel is, ben je bang dat je tandvleesaandoeningen ontwikkelt?

Als dat zo is, moet je kokosolie in je gezondheidsregime introduceren. Het heeft eigenschappen die zelfs kunnen helpen voorkomen dat tandvleesaandoening ooit gebeurt.

21. Kokosolie kan helpen met de ziekte van Alzheimer.

We leren elke dag nieuwe dingen over deze tragische ziekten. Onze hersenen zijn in staat om insuline te produceren om glucose te verwerken om onze hersencellen te voeden. Welnu, de ketonen die door kokosolie worden geproduceerd, kunnen feitelijk worden gebruikt als een andere bron van kracht voor de hersencellen wanneer de ziekte van Alzheimer de hersenen stopt met het produceren van insuline.

22. Kokosolie verbetert cholesterol.

Kokosolie is geweldig. We weten allemaal dat ons lichaam twee cholesterol soorten heeft. We hebben er een voor het goede cholesterol (dat meestal te laag is omdat we niet genoeg van het juiste voedsel eten.)

Dan hebben we nog het slechte cholesterol (wat meestal te hoog is omdat we koken met de verkeerde vetten.) Nou, als je kokosolie gaat consumeren, heeft het een manier om je goede cholesterol te laten toenemen, terwijl je slechte cholesterol daalt. Daarom verbetert u uw algehele cholesterol.

Nou, je weet nu dat kokosolie meer dan 20 verschillende gezondheidsvoordelen heeft. Kokosolie is een goedkope en organische manier om je gezondheid te behouden.
Doe er je voordeel mee.

Want…

VoorkomenIsBeterDanGenezen.com

Vond je dit artikel interessant? Deel dan onderstaande link.

https://voorkomziekte.wordpress.com/2018/02/01/22-voordelen-van-kokosolie/

Bedankt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s