Vermijd de chemicals en maak je eigen baking soda en kokosolie tandpasta

Wist je dat je zelf je eigen kokosolie tandpasta kan maken met slechts een paar eenvoudige ingrediënten die je hebt in je keuken?

Niet alleen is kokosolie tandpasta effectief, maar hiermee kan je alle giftige chemicaliën en giftige bestanddelen in commerciële tandpasta vermijden en geld besparen!

Ik begon met het maken van mijn eigen tandpasta iets meer dan een jaar geleden na het ontdekken van een paar ingrediënten in een “natuurlijke” tandpasta waar ik niet comfortabel mee was om te gebruiken. Deze tandpasta is een geweldig alternatief en is heel makkelijk te maken!

Ingrediënten waar je op moet letten In Tandpasta

Alle commerciële tandpasta’s bevatten schadelijke en giftige bestanddelen, zoals; titaandioxide, FD & C Blue Dye # 1 & 2, natriumlaurylsulfaat en natriumfluoride. Deze ingrediënten kunnen ook in tandpasta voorkomen die wordt aangeduid met “natuurlijk” in het bijzonder natriumfluoride. Deze chemische stoffen zijn niet alleen schadelijk voor uw delicate tandglazuur, ze hebben ook invloed op uw algehele gezondheid! Glycerine is een ander ingrediënt om voorzichtig mee te zijn omdat het remineralisatie van tanden kan remmen. Het is ook vaak een ingrediënt in tandpasta zonder fluoride.

Hoe Kokosolie Tandpasta Werkt

Kokosolie is antibacteriëel, antimicrobiëel en schimmelwerend! Studies hebben aangetoond dat kokosolie de bacteriën vernietgt die tandbederf veroorzaken. De andere primaire ingrediënt in deze tandpasta is zuiveringszout. Baking soda is een zeer mild schuurmiddel, die helpt bij het schoonmaken en witter maken van tanden, en het herstellen van pH-balans.

Zelfgemaakte Baking Soda en kokosolie Tandpasta Ingrediënten:

2 eetlepels kokosolie
2 eetlepels Baking Soda
10 druppels Pepermunt olie (optioneel)

* Je kunt een grotere of kleinere partij maken, afhankelijk van hoe lang je zou willen dat het meegaat en wat de grootte van de container is waar je het in opslaat.

Instructies:

1. Meng zuiveringszout en kokosolie in een kleine container, totdat het een pasta-achtige consistentie vormt

2. Voeg enkele druppels pepermuntolie toe en mix het geheel(* pepermunt is optioneel)

Bron

Met dank aan onze bron: WorldUnity.me

VoorkomenIsBeterDanGenezen.com

THE-WEBSHOP.COM Uw webshop voor alles!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s